Јавете се на: +389 71 224 117

 • Се продава
 • Се продава
  Капиштец, Скопје

  Скопје, Капиштец 1000 Македонија

  €49.600

  Нудиме деловен простор за ПРОДАЖБА во Капиштец во деловниот центар Беверли на високо приземје. Деловниот простор е во вкупна површина од 31 м2 .Просторот...

  • 1
  • 31 m²
 • Се Издава
  Дебар Маало, Скопје

  Скопје, Дебар Маало 1000 Македонија

  €1.200 месечно

  Нудиме опремен канцелариски простор за ПРОДАЖБА во Дебар Маало. Деловниот простор располага со 34 м2 океански тип. Просторот е опремен комплетно со канцелариски мебел,...

  • 34 m²
 • Се продава
  Индустриска Зона, Куманово

  Куманово, Индустриска Зона Македонија

  €500.000

  Логистичка постројка за складирање лоцирана североисточно од Град Куманово, прва линија на магистралниот пат Е-871, поврзувајќи го европскиот пат на автопатот Е-75 кој се...

   4475 m²
 • Се Издава
  Дебар Маало, Скопје

  Скопје, Дебар Маало 1000 Македонија

  €500 Месечно

  Ние нудиме стан кој ќе биде одлична можност за изнајмување. Модерно опремени, се наоѓа во Дебар Маало, најпопуларен дел во центарот на Скопје. Станот...

  • 2
  • 2
  • 76 m²
 • Се продава
  Козле, Скопје

  Скопје, Козле 1000 Македонија

  €245.000

  Ние нудиме куќа за продажба и изнајмување во Козле на главната улица (Козле). Куќата е целосно опремени во современ стил. Има 3 спални, 3...

  • 3
  • 3
  • 221 m²